Nordbornholms Køre- og Rideforening

Standardside

Born-Trans

http://www.born-trans.dk

Service frem for alt.
Ingen leverancer er for store eller for små 

· Levering af aviser og ugeblade til Salgssteder 
· Distribution af aviser, ugeblade og reklamer 
· Levering af Blomster 
· Distribution af Medicin 
· Og meget mere​

Flemming Svendsen VVS

Flemming Svendsen VVS, er et firma med over 30 år i branchen.
Vi er i april 2018 flyttet til “Godthåb” på Almindingsvej 10 i Rønne.

Derudover har vi værksted på Vesterbro 34 i Aakirkeby bag Shell tanken.

Vi har døgnvagt, så man kan altid få fat i os, hvis man har en akut skade. Ring 56 95 39 43.

Ved udkald uden for normal arbejdstid faktureres udkaldstillæg, ligesom der er forhøjet timepris.

Vi beskæftiger i dag ca. 40 medarbejdere.

Bornholms heste og kreatur forsikring G/S

Bornholms Heste- & Kreaturforsikringsselskab, gensidigt, er et moderne forsikringsselskab, der tilbyder forsikring af husdyr på Bornholm. Vi forsikrer heste, køer, grise, får og geder.

Forsikringen blev dannet af nogle landmænd i Østerlars i 1870, og forsikringsselskabet blev stiftet i 1878 og har op igennem 1900 tallet hele tiden måttet revidere sine vedtægter, oprette nye klasser m.m. for at følge med tiden, og i det nye årtusinde fulgt tidens trend med information og administration på internet og via mail (se Historik).

Fra start var alle forsikret i samme klasse, men sammensætningen af dyreholdet har ændret sig voldsomt og forsikringsselskabet har op gennem årene tilpasset sig deres tids husdyrhold og dermed også forsikringsklasserne.

Bornholms Brand

Formål

Vi vil sikre, at den brede del af de bornholmske husstande og virksomheder har en selvstændig, lokalt forankret forsikringsleverandør, som både i service, pris og kvalitet matcher bornholmernes behov for skadesforsikringer.

Bornfiber

https://bornfiber.dk/

BornFiber har en vision om at bruge den teknologiske udvikling til at sikre ægte højhastighedbredbånd til bornholmerne.

BornFiber har hjemme i Hasle. Vi bor og arbejder her på øen, så det er lokale folk, du møder i telefonen, i BornFiber-bilerne og derhjemme, når vi skal installere dit bredbånd.

Vi er ca. 40 medarbejdere i BornFiber, heraf 30 på Bornholm, derudover beskæftiger BornFiber et større antal medarbejdere fra andre lokale virksomheder - til at grave og udføre andre opgaver for os.

 

 

Almeborg A/S

http://www.almeborg.com

Ole Almeborg A/S har arbejdet indenfor metalindustrien siden 1967 – primært med produktion af internt transportmateriel. Vi arbejder med både rustfrit og sort stål. Vi tilbyder både totalløsninger og produktion af enkeltprocesser, hvor pladebearbejdning og svejsning er nogle af vores kernekompetencer. Vores mange års erfaring i branchen har gjort os til en solid og stærk samarbejdspartner, og vores gode stab af medarbejdere sikrer vores kunder en konkurrencestærk leverandør med kvalitetsprodukter og levering til tiden.

Læs mere på vores hjemmeside! 

Bornholms produkthandel

Bornholms Produkthandel er startet i 1980 og vi har derfor mange års erfaring i branchen. Vi modtager alle typer metalskrot såsom jern, aluminium, kobber, elektronik mv.
Virksomheden består i dag af 8 engagerede og kompetente medarbejdere med mange års erfaring inden for skrotbranchen.

Sparekassen Bornholms fond

Sparekassen Bornholms Fond er en erhvervsdrivende fond, der blev stiftet den 28. februar 1990 i forbindelse med, at Sparekassen Bornholm fusionerede med Sparekassen SDS.

Senere fusionerede Sparekassen SDS med Unibank, som nu er Nordea. Sparekassen Bornholms reserver indgik som kapital i fonden.

Fondens grundkapital er på 90 mio. kr.

FORMÅL

Fondens formål er at yde tilskud til almennyttige og velgørende formål på Bornholm efter fondsbestyrelsens frie skøn.

Bornholms Rovfugleshow

http://bornholmsrovfugleshow.dk

Mange mennesker har gennem tiden ladet sig fascinere af fuglene omkring os. Fuglene er livlige, smukke og allestedsnærværende. Når vi mennesker betragter dem, ser vi personligheder som vi også finder i vores egen verden. Vi har sympati for den lille fugl der bliver drillet af de andre, vi er negative overfor bøllen der spiser alt kornet ...

 Kig forbi vores hjemmeside!

Hjørnely

http://www.hjoernely.dk 

Webshop, hestetrailere, brugte hestetrailere, trailertilbehør, beklædning, fodderrum, fold, hestepleje, ridehal, ridebane og tilbehør, sadelrum, staldindretning og værktøj, udstyr til hesten, lagersalg.